HOTSPOTS IN CURAÇAO

Dansen op de Curaçaose blues, lekker snacken bij een truk’i pan of juist liever de Christoffelberg beklimmen om het mooiste uitzicht vast te leggen. Er zijn heel wat hotspots op Curaçao om te ontdekken.

Alles wat je nodig hebt voor een fabulous vakantie vind je hier op 1 platform. Curacao Hotspots werkt samen met ruim 400+ partners om jou een geweldige vakantie te bezorgen!

Curaçao zit vol hotspots! Of je nou chique uit eten wilt of juist lekker met je voetjes in het zand: er zijn meer dan genoeg leuke opties.

Kijk eens goed om je heen wanneer je door Willemstad slentert. Er zijn allerlei kleurrijke Instagramwaardige hotspots op Curaçao. Natuurlijk ken je de gekleurde koloniale huizen aan de handelskade. Poseer voor de mooiste foto op de 168 meter lange Pontjesbrug. Overdag heb je de kleurrijke huizen op de achtergrond en ’s avonds is de brug verlicht in alle kleuren van de regenboog. Maar er is nog veel meer te zien.

De wijken Punda, Pietermaai en Scharloo zijn versierd met indrukwekkende muurschilderingen van straatkunstenaars. Zo bewonder je in Scharloo de schildering 3 o’clock romance van Francis Sling. Het blauwe pand met de gele Kibrahacha boom springt direct in oog. En achter het Curaçao Maritiem Museum word je getrakteerd op de grote muurschildering van een vader en zoon die gaan vissen

Enjoy!

×